Portfolio

Voor een uitgebreidere taakomschrijving van mijn werkzaamheden bij onderstaande werkervaringen kunt u contact met mij opnemen.

Organisatie bruiloft – juni 2014 – juni 2015
De organisatie van een bruiloft is zeer speciaal. De voorbereidingen doen voor zo’n gelukzalige dag en zorgen dat de dag zelf op rolletjes verloopt is heel leuk. Het (pas getrouwde) stel moet hun dag zo onbezorgd mogelijk doorkomen!

Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn (WZW) – oktober 2014 – januari 2015
WZW zet zich in voor werkgevers van zorg- en welzijnsorganisaties in Gelderland. Zij helpen bij het oplossen van huidige en toekomstige personeels- en organisatievraagstukken. Bij WZW was ik verantwoordelijk voor de organisatie van 2 bijeenkomsten.

Organisatie Symposium Trias Jeugdhulp – september 2013 – januari 2014
Voor Trias Jeugdhulp heb ik de organisatie van een symposium gedaan als aftrap van hun 10 jarig jubileum. Voor het symposium zijn zowel overheid, medewerkers als medewerkers van andere organisaties in jeugdhulpverlening uitgenodigd. Het was een middagvullend programma met afwisselend sprekers en workshops.

Organisatie bijeenkomst ’1000 Jongerenplan’ van Trias Jeugdhulp – april – juni 2013
Voor het 1000 jongerenplan heb ik een bijeenkomst georganiseerd waarin de resultaten van het onderzoek naar het 1000 jongerenplan gepresenteerd werden. De bijeenkomst heeft daarin laten zien dat het project doorgang zou moeten krijgen na de transitie van de zorg van de provincie naar de gemeente vanaf 1 januari 2015.

Organisatie projectenmiddag PITT – januari 2013 – maart 2013
Vanuit het Platform Instroombevordering Techniek Twente organiseerde ik een projectenmiddag waarin techniekprojecten gepresenteerd worden waarin scholieren en studenten betrokken worden. Dit ter bevordering voor de instroom op techniekopleidingen.

Stichting Urban House Groningen- april 2010 – december 2012
Stichting Urban House Groningen is een culturele organisatie die zich bezig houdt met talentontwikkeling in de urban cultuur.

Ik coördineerde het project ‘Urban Academy’ waarbinnen verschillende activiteiten en events georganiseerd werden. Daarnaast organiseerde zij het jaarlijkse festival New Attraction waar ik aan mee heb geholpen.

Organisatie ponykampen Manege Gerner te Dalfsen – zomers van 2009, 2010 en 2011
Organisatie en uitvoering van zomerkampen, programma opstellen, lessen en uitleg geven, bonte avonden organiseren

Organisatie bruiloft – januari 2009 – september 2009

Comments are closed.